diumenge, 26 d’abril del 2020

DEURES DIVERTITS DEL 27 AL 30 D'ABRIL

Hola nois i noies! Aquesta setmana ja podreu sortir a donar un petit tomet i això ens anirà bé per continuar treballant i estar concentrats!

MATEMÀTIQUES

Tasca 1

Aquesta setmana ens toca llegir i pensar els problemes que us proposo a continuació. Us els podeu imprimir o copiar els enunciats a la llibreta . Teniu temps per fer el retorn fins el dijous dia 30 (recordeu d'enviar-m'ho per correu o whatsapp). Estigueu atents a l'exercici 4 perquè heu de saber en quantes files es reparteixen els cotxes i ja sabeu que repartir és = que dividir.



Tasca 2

Recordeu que cada dia fèiem càlcul? Doncs us demano que fiqueu a la llibreta una SUMA DE 3 SUMANDS, UNA RESTA (recordeu que el número més gran va a dalt), UNA MULTIPLICACIÓ DE DUES XIFRES I UNA DIVISIÓ AMB LA TAULA DEL 6 (exemple: 87324 : 6) AMB PROVA.

Tasca 3

Treballem el càlcul mental. Fes aquestes sumes mentalment i recorda que si les unitats dels dos sumands és 0, només cal sumar les DESENES i afegir un 0 al darrere.



CATALÀ

En aquesta pàgina trobaràs diferents jocs per entrenar-te per llegir. Demano que facis l'exercici "Paraules" i "Memòria visual". ATENCIÓ ! A l'exercici de Paraules no deixa marcar l'accent i llavors surt com error. Però estigueu tranquils i seguiu endavant.






CASTELLÀ

La senyoreta Sandra us envia molts records i us demana que llegiu el capítol 7 i 8 del llibre de lectura i feu la fitxa corresponent del dossier. Li heu d'enviar a l'adreça sburgues@xtec.cat .Ho podeu fer arribar fins dijous dia 30.


JOC FAMILIAR

Com que aquest cap de setmana és una mica més llarg, us proposo fer aquest joc en família per moure'ns una mica. És molt divertit! 

ATENCIÓ: Quan arribeu al final del joc (a l'estrella groga) us demana que envieu una fotografia a un correu però NO S'HA D'ENVIAR RES. En tot cas, si voleu me la podeu enviar al meu correu💕. Estaré molt contenta!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil