dilluns, 23 de març del 2020

Deures divertits - 2a setmana

Deures divertits - 2a setmana

Hola nois i noies! Avui dilluns torno a ser aquí per recomanar-vos que feu aquests deures. Organitzeu-vos per fer una estona de deures al matí i una altra estona a la tarda. Si teniu algun dubte podem parlar pel xat o pel whatsapp. Estem en contacte! 

Fins la setmana que ve!

Català:

Aquí us deixo un dictat que us he preparat perquè el feu a la llibreta a l'apartat de català. Heu de fer clic al botó "començar", començareu a sentir la meva veu i veureu una bafarada de color blau a la dreta. Si voleu repetir el trosset que us he dictat heu de tornar a fer clic a la bafarada. 




També heu de fer aquestes dues activitats. Una comprensió lectora i una activitat sobre els noms masculins i femenins. Per accedir a les activitats feu clic a la imatge. Heu de fer la primera activitat que es diu "Que despistat!" Cal que feu tant la comprensió lectora com l'apartat que hi diu lèxic. 



Recordeu que al tema anterior vam treballar els noms comuns, propis, individuals, col·lectius...? Doncs ara els repassarem. Aquí teniu un vídeo del Youtumestre que ens anirà molt bé per poder fer l'exercici que us demano:

Escriviu a la llibreta 3 noms de cada tipus (comuns, propis, individuals, col·lectius, concrets i abstractes). Si necessiteu més informació, recordeu que és el tema 6 del llibre de català.

Matemàtiques:

No us oblideu de practicar la divisió. Algunes d'aquestes que trobareu a continuació les farem a classe quan tornem. Heu de fer les divisions del paquet de color verd. 

https://clic.xtec.cat/projects/dividir/jclic.js/index.html

Aquí trobareu uns quants jocs de càlcul mental. En tots heu de fer sumes perquè el resultat sigui 10. A veure si us en sortiu. (feu clic a la imatge).


Aneu practicant, també, els jocs de multiplicar de la setmana passada. I si mireu més a baix en el blog, veureu un vídeo amb tots els vostres dibuixos del "tot anirà bé" i uns mots encreuats amb els noms de tots i totes. A veure si el resoleu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil