dimarts, 14 d’abril del 2020

Deures divertits - del 15 al 17 d'abril

COMENCEM EL 3R TRIMESTRE!

Hola! Com esteu nens i nenes de 3r? Espero que estigueu bé, us recordo molt! Encara ens toca quedar-nos a casa i hem de tenir paciència. Però ara comença el 3r trimestre i ens hem de ficar a treballar. 

CATALÀ

Si cliqueu a la següent imatge, trobareu una entrevista a un grup de música. L'heu de llegir molt atentament i contestar les preguntes que hi trobareu. Podeu imprimir el document i contestar les preguntes allà mateix o copiar les preguntes i contestar-les a la llibreta.



Ara, busca un grup de música o cantant que a tu t'agradi i explica en 5 línies les dades més importants: qui són, quants són, quin any van començar, on actuen, quin tipus de música fan...

Quan ho tingueu fet, me'l podeu fer arribar. COM?  Fent una foto i enviant-me-la al Whatsapp o al meu CORREU electrònic. Si voleu, també ho podeu escanejar. 


MATEMÀTIQUES

Recordeu els jocs per repassar les taules de multipicar? Contineu fent-los però ara sobretot feu els exercicis de la taula del 7 i del 8. Cliqueu a la imatge! 


I per repassar les divisions... aquí teniu aquest joc!



Si el joc anterior no us funciona a la tablet o a l'ordinador, podeu fer el següent joc, el nivell 1, clica a la imatge! Si voleu, podeu fer els dos jocs!





MEDI

Recordareu que a l'últim tema de Medi Natural vam parlar de les plantes! Us proposo fer aquests exercicis per fer memòria.




CASTELLÀ

La senyoreta Sandra de Castellà m'ha enviat una activitat per treballar la lletra C. Cliqueu a la imatge!





Si voleu, també podeu participar en aquest concurs. No badeu, que queden pocs dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil