diumenge, 7 de juny de 2020

CONTINUEM!

SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY.

Hola nens i nenes. Es va acabant el curs. Queden dues setmanes i aquesta setmana us proposo unes quantes tasques. Organitzeu-vos per anar-les fent totes. Una mica cada dia. Llegiu bé el que us proposo. Crec que us agradaran de fer. Vinga, un esforç més que queda poc.
Us felicito, ho esteu fent molt bé. Sobretot no tingueu mandra de fer la feina ben feta, esteu aprenent a ser responsables i això és molt important.

Ens trobem aquest divendres a la videoconferència!!

Català

Tasca 1
Mireu aquest vídeo. Us explico la feina que s'ha de fer del llibre i del quadern de lectura "Vaques guapes".

Recordeu! Llegir els capítols 13-14-15 i els exercicis 14 i  15.  ATENCIÓ! Al video us explico que heu de fer l'exercici nº 16, però al preparar el quadern no el vaig posar, vaig pensar que així el full blanc del darrera quedava com a tapa i ben polit .Al gravar el vídeo no vaig pensar que l'havia tret. Per tant, No el trobareu, No l'heu de fer. 
  M'ho heu d'enviar.

Tasca 2
Lectura d'un petit text i comprensió.
Veureu que és un text diferent. A classe ja n'havíem fet alguns. Llegiu atentament la informació de la piràmide i contesteu les preguntes a la llibreta. M'ho heu d'enviar. Clica la imatge.

Tasca 3

Recordem què són els adjectius qualificatius.


Mireu el vídeo per tenir-ho més clar i, a més, recordareu moltes "pelis".
Ara, feu aquestes fitxes:

Fitxa 1:
https://www.liveworksheets.com/worksheets/ca/Llengua_catalana/Adjectius/Adejectius_by479194vz

Fitxa 2:
https://www.liveworksheets.com/worksheets/ca/Llengua_catalana/Adjectius/Adjectius_jv569533hz

M'ho heu d'enviar.

Matemàtiques

Tasca 1
La setmana passada vam repassar les piràmides i els prismes. Aquesta setmana ens toca els cossos geomètrics que són rodons. Llegeix el resum que et poso del llibre.
Ara mira aquest vídeo.

Segur que ja ho tens molt clar! Fes aquestes dues fitxes interactives.


Fitxa 1: https://es.liveworksheets.com/worksheets/ca/Matem%C3%A0tiques/Cossos_geom%C3%A8trics/Geometria*_Cossos_rodons_pr618607gr

Fitxa 2:
https://es.liveworksheets.com/worksheets/ca/Matem%C3%A0tiques/Cossos_geom%C3%A8trics/Geometria_jq428725vn

Recordeu d'enviar- m'ho.Tasca 2

Fa un parell de setmanes us vaig posar un enigma, un repte matemàtic. Era per practicar el càlcul mental. 

Ho vau fer molt, molt bé, per tant us en proposo uns quants més. Compte, que són una mica més difícils. Estigueu atents amb els signes, hi ha totes les operacions:+, -, x i : . Estic segura que us agradaran. M'agradarà que els compartiu amb mi.


https://es.liveworksheets.com/sd210375jz


Medi


Tasca 1

A la classe vam treballar força el tema dels planetes. Era el tema 1 de Medi Social. Repassem-lo fent aquestes activitats del número 10.1r- Clica investigar i llegeix.
2n-Torna a l'inici i clica activitats. Aquí has de clicar un llapis que hi ha a la dreta per fer les activitats. Estiguis atent/a. Llegeix el que et demana i no vulguis córrer.

Tasca 2

Alguns de vosaltres m'heu fet arribar els volcans, que he anat penjant a la carpeta de treballs. Haureu vist que al barrejar certes substàncies es produeix una reacció química. Què és una reacció química? Mireu aquest petit vídeo. Us ho explica d'una manera mooolt clara i a més fa un altre experiment que us pot agradar. MIREU-LO i GAUDIU!
Castellà


Lectura del capítulo 15 y 16 del libro "Pirata Mala Pata" y las actividades del dosier.

Cap comentari:

Publica un comentari

TASQUES D'ESTIU

Hola nens i nenes!  Aquí us deixo les tasques per aquest estiu perquè aneu repassant coses que hem anat treballant durant el curs. Deman...