diumenge, 10 de maig del 2020

CONTINUEM! Setmana de l'11 al 15 de Maig

Hola nens i nenes de tercer! Com esteu? Espero que molt bé i amb ganes de treballar. Sé que amb tot el que està passant necessiteu esforçar-vos molt a l'hora de fer les tasques però confio amb vosaltes i sé que ho podeu fer. ENDAVANT!

Català
Ja sabeu que cada dijous fèiem lectura en veu alta amb el faristol. Fa molts dies que no us sento llegir i tinc ganes d'escoltar-vos, a part que és importantíssim que llegim molt i molt. Per tant, la primera tasca tracta de llegir en veu alta. Estigueu atents a les instruccions següents.

Tasca 1

Trobareu un document amb el conte de la Rateta presumida. L'heu de llegir. COM HO FAREM?

1r- Llegirem el conte per dins, a poc a poc
2n- Subratllarem les paraules que ens costin una mica més de pronunciar.
3r- Marcarem anb una rodoneta els signes de puntuació: punt (.), coma(,), interrogant(?), exclamació(!)... Això és important perquè és el que ens ajuda a donar entonació i ritme a la lectura.

Quan ho tinguem preparat ho llegirem en veu alta a la família. I compte! Que en GRAVAREU un tros i me l'enviareu, Gravareu un àudio, me l'envieu per Whatsapp o per correu i de tots els àudios en farem un muntatge amb il.lustracions.

QUINA PART DEL CONTE M'HEU D'ENVIAR?

Atenció, de la llista de la classe, tots sabeu el número que teniu, si algú no ho sap m'ho diu i li contestaré. Llegireu la part del text del vostre color.

De 1 al 5 el text de color verd
Del 6 al 10 el text de color vermell
De l'11 al 15 el text de color blau
Del16 al 20 el text de color lila
Del 21 al 25 el text de color marró 

Recordeu hi ha d'haver RETORN, m'ho heu D'ENVIAR.

Cliqueu aquí per obrir el document:





Matemàtiques

Tasca 1

Fitxes interactives: A matemàtiques repassarem el que hem fet a classe. Cliqueu a l'enllaç, feu la fitxa a l'ordinador i quan acabeu, cliqueu al cartell que hi diu "Terminado", després cliqueu "Comprobar mis respuestas". No m'he l'heu d'enviar, confio que ho fareu molt bé! A vegades, potser us marcarà alguna resposta amb color vermell com a error perquè hi falta alguna lletra o alguna dada: per exemple, si escriviu síndria, us marca vermell, perquè haureu d'escriure la síndria.

Compte amb el problema nº 6 de la fitxa 1. Hi ha dades que no necessites. Llegiu bé tots els problemes i la pregunta.

Fitxa 1: 
https://es.liveworksheets.com/worksheets/ca/Matem%C3%A0tiques/Resoluci%C3%B3_de_problemes/Resoluci%C3%B3_de_probemes_3_cr168345gs

Fitxa 2:
https://es.liveworksheets.com/worksheets/ca/Matem%C3%A0tiques/Geometria/Pol%C3%ADgons_regulars_fi191609dv

Fitxa 3: 
https://es.liveworksheets.com/tz295673zr


Tasca 2

Repassem la meitat, el terç i el quart. A la llibreta fareu l'exercici 39 de la pàgina 124 del llibre. Si vols repassar, mira el quadre blau de la pàgina 118. Compartiu l'exercici amb mi.

Medi

Feu la següent fitxa i envieu-me una foto amb l'esquema fet.

https://es.liveworksheets.com/worksheets/ca/Medi_Natural/Les_plantes/Esquema_de_les_parts_de_les_plantes_dn168114nj


Castellà

Leer el capitulo 10 y hacer las actividades del dosier de los capítulos 9 y 10. Recordad enviarme el trabajo a sburgues@xtec.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil