diumenge, 24 de maig del 2020

CONTINUEM! Setmana del 25 al 29 de maig

Hola nens i nenes de tercer. En primer lloc dir-vos que vaig  estar molt contenta de poder treballar amb vosaltres a la mini classe de català i de matemàtiques que vam fer.
Heu de continuar llegint força, en veu alta, per vosaltres...No deixeu de treballar cada dia una estoneta i, sobretot, atenció al moment de llegir les tasques i els enunciats de les feines a fer, d'aquesta manera ho entendreu tot millor .

Català

Tasca1

Treballem l'endevinalla. Cliqueu al següent enllaç per recordar com es fan les endevinalles. Inventareu una endevinalla i m'he l'haureu d'enviar, ja que la farem servir per la videoconferència que farem aquest divendres dia 29. Si pot ser, envieu-la abans d'aquest dia.

https://drive.google.com/file/d/1d4vNLOuF8ELkuufbWlOrzNb32FMY9NkA/view?usp=sharing


Tasca 2

Lectura dels capítols 6-7-8-9 del llibre "VAQUES GUAPES". Us recomano llegir-lo a poc a poc perquè tots els exercicis que farem estan relacionats amb el que llegiu. FER els exercicis nº 7-8 i 9M'ho heu d'enviar.

Matemàtiques

Tasca 1

Repassem divisions. Aquí teniu una fitxa interactiva de divisions. També hi ha un vídeo recordatori de la mecànica de la divisió. Aquest vídeo és perquè se'l mirin els alumnes que dubteu en algun moment de com es fa la divisió. Recordeu enviar-me una fotografia.


Tasca 2 
Fem problemes.
Mira aquest document i fes els problemes. Els pots fer aquí mateix o a la llibreta, si els fas a la llibreta no et cal copiar l'enunciat, posa el número del problema.
Què he de tenir en compte abans de fer el problema?

1- Comprendre el problema. Llegeix molt bé l'enunciat més d'una vegada. Mira les dades que et donen a l'enunciat.

2-Plantejar-lo. Vol dir :
* Pensar quina operació he de fer.
* Amb quines dades he de fer l'operació.

3-Resoldre'l. Vol dir fer les operacions i escriure la solució, la resposta.

4-Comprovar. Mirar si la resposta és raonable pel que et pregunten.


https://drive.google.com/file/d/19n-AimEf72YkCcjDsiFcGTDDgsNGD-Rt/view?usp=sharing

Recorda enviar-m'ho.


Castellà

La Srta Sandra propone leer el capítulo 12 del libro "Pirata mala pata" y hacer la ficha del dosier equivalente al capítulo 11 y 12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil