diumenge, 19 d’abril del 2020

DEURES DIVERTITS - DEL 20 AL 24 D'ABRIL


CONTINUEM!  SETMANA DE SANT JORDI🌹


CATALÀ

Tasca 1

Aquesta setmana és especial, perquè el dia 23 se celebra Sant Jordi! A l'escola, faríem moltes activitats relacionades amb aquest dia. Comencem! 

Mireu aquest vídeo que explica la llegenda de Sant Jordi amb un final una mica diferent! Un cop l'hagueu mirat, podeu fer el joc sobre el vídeo. Això vol dir que heu d'estar molt atents!!!







QUÈ FAREM ARA? Heu de triar un conte dels que conegueu molt bé, n'heu d'escriure un petit resum a la LLIBRETA o ORDINADOR i heu de canviar el final, tal com ha fet el Youtumestre! Feu volar la vostra imaginació!!! Recordeu que m'ho heu d'enviar a través del Whatsapp o al meu correu: mvicens9@xtec.cat. Teniu temps per fer-m'ho arribar fins el divendres 24. 

Tasca 2

Aquests dies estem sentint moltes notícies. Recordeu que a classe vam treballar la notícia de l'Spiderman? Ara cliqueu a la imatge, feu l'activitat de LA NOTÍCIA + ACTIVITATS (número 5) i després AUDICIÓ + ACTIVITATS (per fer l'activitat haureu de de clicar el llapis de la dreta). 

RECORDEU: Encara sou a temps de participar a la mostra literària que organitza l'escola!

MEDI

A la classe vam treballar la quantitat d'aigua que hi ha al planeta Terra. Ho recordarem amb aquest joc! (NÚMERO 7)
I per acabar... podeu decorar el vostre balcó o finestra amb aquesta manualitat de Sant Jordi! Si voleu, envieu una foto i ho penjarem aquí al bloc! 


Heu arribat fins aquí? Tinc un joc preparat per vosaltres! A veure si us atreviu amb aquest PASSAPARAULA sobre els contes!! Ja sabeu que Sant Jordi és el dia de la rosa i dels llibres, contes...







SORPRESA!!  Potser ja no ho recordareu... però quan éreu a P-5 vau representar un CONTE molt conegut al nostre poble: "Un menjar celestial". El voleu recordar amb la família aquests dies? Aquí el teniu!!


Que grans que us heu fet! Estic emocionada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Photo Swallow on a wire sings in the summer, sound created by bazil