diumenge, 14 de juny de 2020

CONTINUEM!

SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY

Què tal nois i noies? Com esteu?
Suposo que bé i contents. Aquesta setmana és l'última d'aquest curs. He preparat unes quantes propostes. Espero que us agradin i les feu amb les mateixes ganes com fins ara, per la qual cosa estic moooolt contenta.
Recordeu que divendres dia 19 últim dia  farem la videoconferència de final de curs TOTS junts els de 3r.

Català

Tasca 1


Aquí us deixo un dictat que us he preparat perquè el feu a la llibreta a l'apartat de català. Heu de fer clic al botó "començar", començareu a sentir la meva veu i veureu una bafarada de color blau a la dreta. Si voleu repetir el trosset que us he dictat heu de tornar a fer clic a la bafarada. 

Per corregir cliqueu al botó "comprova". M' HO HEU D'ENVIAR. 
Tasca 2

Entreteniments diversos. Ho podeu imprimir o escriure la resposta a la llibreta.Tasca 3

Final de curs. Reflexionem.
Heu de fer aquesta fitxa interactiva. Us demano que la feu a poc a poc i pensant el que voleu escriure. Pensem en moments divertits o coses que ens han agradat com les activitats a tutoria, celebracions a l'escola, tallers diversos, espais matemàtics,coses que hem aprés de matèria o d'actituds com l'empatia, responsabilitat, compromís.... M' HO HEU D'ENVIAR, feu la foto que ho puga llegir bé.
Matemàtiques

Tasca 1

Repassem un mica de càlcul.
Podeu  copiar les operacions a la llibreta. No tingueu mandra, és bo anar repassant.  M'HO HEU D'ENVIAR.

Castellà

Hacer las actividades "Después de leer" que encontraréis en el dosier.

Tasca voluntària

Pintem mandales. 

Si voleu i algú/na en teniu ganes podeu pintar alguna mandala de les que teniu a l'agenda. Podeu posar música tranquil·la per relaxar-vos.ENS VEIEM DIVENDRES!Cap comentari:

Publica un comentari

TASQUES D'ESTIU

Hola nens i nenes!  Aquí us deixo les tasques per aquest estiu perquè aneu repassant coses que hem anat treballant durant el curs. Deman...