dimarts, 23 de juny de 2020

TASQUES D'ESTIU

Hola nens i nenes! 

Aquí us deixo les tasques per aquest estiu perquè aneu repassant coses que hem anat treballant durant el curs.
Demano que llegiu amb atenció aquest full que el teniu tots. 

Heu de baixar una mica i a sota hi trobareu els fulls que heu d'imprimir de medi i la fitxa de castellà. També hi ha dos quadres recordatoris que us poden ajudar a fer problemes.
Medi

Treball Classificació de fulles. Aquí tens la mostra del que has de fer. La forma de les fulles ho vam treballar a classe. Al quadern del curs tens un exercici que les vas haver de dibuixar i posar el nom Tot i així et deixo un quadre recordatori:Fitxes:Castellà

Tria el llibre que vulguis de castellà, el vas llegint i a l'acabar fas aquesta fitxa bibliogràfica.Aquí tens un quadre recordatori que et poden ajudar a fer alguns problemes:

I recorda no t'oblidis de llegir. Sempre és important tenir un llibre, un conte...a prop.

MOLTES GRÀCIES!

Hola nens i nenes de tercer!

He rebut un ram de flors molt maco i també he rebut un quadern de dibuixos vostres que m'ha fet molta il·lusió. M'ha agradat tant que fins i tot m'he emocionat. Nois i noies, MOLTES GRÀCIES per aquests dibuixos fantàstics! Us estimo MOLT! 💗Cap comentari:

Publica un comentari

TASQUES D'ESTIU

Hola nens i nenes!  Aquí us deixo les tasques per aquest estiu perquè aneu repassant coses que hem anat treballant durant el curs. Deman...